Roi Of Influencer Marketing: Strategjitë për kthime më të mira

Real-time financial market data for stocks and trends.
Post Reply
bitheerani523

Roi Of Influencer Marketing: Strategjitë për kthime më të mira

Post by bitheerani523 »

Influencer Marketing duhet të jetë i ri në garën e marketingut, por sigurisht që është mënyra më e mirë për të arritur qëllimet e marketingut! Pra, për të tërhequr vëmendjen e gjithnjë e më shumë përdoruesve, shumica e markave duhet të bashkëpunojnë me ndikuesit për të krijuar ndërgjegjësimin e markës dhe për të rritur shitjet e tyre ose qëllime të tjera.

Megjithatë, në rast se jeni ende i kapur në këtë fushë marketingu, por nuk jeni në dijeni se si kthimi i investimit (ROI) i marketingut me ndikim do të ndikojë në markën tuaj, duhet ta lexoni këtë blog!

Strategjitë për të ushqyer ROI të marketingut me ndikim
ROI në marketingun me ndikim
Me influencuesit në tablonë më të madhe të marketingut, marketingu me të dhënat e numrave të whatsapp ka fituar më shumë fuqi se kurrë më parë, kështu që nuk ka asnjë mënyrë që marka juaj të mos e shfrytëzojë atë maksimalisht. Ndiqni disa nga strategjitë e rëndësishme për të fituar më shumë ROI të marketingut me ndikim më poshtë:

Image

Keni synime të qarta për të punuar
Njohja e qëllimit përfundimtar që dëshironi të arrini nëpërmjet marketingut me ndikim është një strategji shumë e rëndësishme për të nisur. Ndërsa qëllimi mund të ndryshojë nga rritja e shitjeve tek rritja e ndërgjegjësimit të markës, ndryshimi i perceptimit të markës dhe më shumë. Por vetëm me një objektiv objektiv, ju jeni gati për të filluar!

Ndikuesit e duhur do të udhëheqin rrugën tuaj
Marketingu me ndikim sillet rreth ndikuesve; pa të duhurin nuk do të lulëzojë siç duhet! Shumë marka zgjedhin ndikuesit bazuar në numrin e ndjekësve të tyre, por në vend të kësaj, ata duhet të përqendrohen në matjet e angazhimit, interesin e audiencës, demografinë e ndikuesve dhe më shumë aspekte për të vendosur mbi ndikuesit e ROI.

Bashkojini duart e një bashkëpunimi me Influencers
Kur ndikuesit bashkëpunojnë për postimet e mediave sociale dhe postimi shfaqet si në marka ashtu edhe në influencues, në një farë mënyre e shfrytëzon përmbajtjen në dy mënyra. Ky bashkëpunim do të ketë më shumë rëndësi në ripërdorimin e përmbajtjes së ndikuesit, e cila më pas ndahet në faqen e internetit të markës dhe platforma të shumta që drejtojnë audiencën me rekomandime.

Monitoroni sipas periudhës së vitit
Sezoni i festave është koha më e mirë për rritjen e marketingut me ndikim dhe çdo markë sheh një fushë rritjeje në të. Në vend të kësaj, prurjet e ndikuesve janë më pak aktive gjatë sezonit të festave duke e bërë bashkëpunimin më pak të dobishëm. Pra, planifikoni të krijoni një strategji e cila jo vetëm që është unike, por gjithashtu gjeneron ROI.

Partneriteti duhet të jetë i dyanshëm
Partneriteti i markës dhe influencuesit duhet të jetë i balancuar në një mënyrë që shkon për një afat të gjatë. Ja kur marka vjen në skenë dhe duhet të njohë ndikuesit që janë të denjë për bashkëpunime afatgjata. Me këtë strategji të marketingut me ndikim , ndikuesi juaj Roas do të rritet më shumë!
Post Reply