Atụmatụ efu Mailchimp: Ihe niile ịchọrọ ịma

Telemarketing List provides curated phone number lists to improve sales outreach and customer engagement.
Post Reply
jrineakter01

Atụmatụ efu Mailchimp: Ihe niile ịchọrọ ịma

Post by jrineakter01 »

Mailchimp bụ ngwa ahịa email na-ewu ewu. Ọtụtụ azụmaahịa na ndị mmadụ n'otu n'otu hụrụ atụmatụ ya n'efu. Mana atụmatụ efu a ọ dị gị mma n'ezie? Olee ihe ndị ọ na-agaghị emeli? Ọ dị mkpa ileba anya na nkọwa ndị a.

Edemede a ga-ekpughe eziokwu gbasara atụmatụ efu nke Mailchimp. Anyị ga-enyocha uru na ọghọm ya iji nyere gị aka ịme mkpebi mara mma.

Ịghọta atụmatụ efu nke Mailchimp
Atụmatụ efu Mailchimp mara mma nke ukwuu. Ọ na-enye ụzọ n'efu iji malite ahịa email. Ị nwere ike izipu ozi-e ma wulite ndị na-ege gị ntị. Mana atụmatụ efu enweghị oke. Ịkwesịrị ịghọta oke ndị a ka ị nweta ihe kacha mma na ya.

Kedu ihe bụ isi atụmatụ nke atụmatụ efu?
Atụmatụ efu na-enye gị ohere iru ndị debanyere aha 500 wee zipu ozi-e 1,000 kwa ọnwa. Ndị a bụ njedebe ya bụ isi. Ị nwekwara ike iji onye na-ewu ebe nrụọrụ weebụ ya, mepụta ibe ọdịda, ma jiri ngwá ọrụ CRM ya bụ isi. Atụmatụ ndị a zuru ezu maka ndị mbido. Agbanyeghị, ka azụmahịa gị na-etolite, oke ndị a ga-apụta ìhè.

Ezigbo oke nke atụmatụ efu nke Mailchimp

Ọ bụghị atụmatụ niile dị. A kpọchiri ọtụtụ Data ahịa ahịa atụmatụ dị elu na atụmatụ efu. Dịka ọmụmaatụ, usoro akpaaka ọtụtụ nzọụkwụ, nhọrọ nkewa dị elu, na nkwado ndụ dị mkpa maka mgbasa ozi ahịa dị mgbagwoju anya.

Oke ndị na-ege ntị nwere oke. Atụmatụ efu nwere ọnụ ọgụgụ ndị na-ege ntị kacha nke 500. Ọ bụrụ na ndepụta gị karịrị nke a, ị ga-ebuli elu na atụmatụ akwụ ụgwọ. Nke a nwere ike ịbụ ihe ijuanya, ọkachasị ma ọ bụrụ na azụmahịa gị na-eto ngwa ngwa.

Akara Watermark. Akara mmiri nwere akara Mailchimp na-egosi na ala nke ozi-e gị, nke nwere ike igbochi onyonyo ika gị. Atụmatụ akwụ ụgwọ na-enye gị ohere iwepu akara mmiri a.

Oke izipu oke. Ị nwere ike izipu naanị 1,000 ozi-e kwa ọnwa. Ọ bụrụ na ị nwere ndị debanyere aha 500, ị nwere ike izipu naanị ugboro abụọ n'ọnwa. Ọ bụrụ na ịchọrọ ịbịakwute ndị na-ege gị ntị ugboro ugboro, njedebe a nwere ike ịbụ okwu dị mkpa.

Enweghị nkwado ndụ. Ndị ọrụ efu anaghị enweta email 24/7 ma ọ bụ nkwado nkata. Ọ bụrụ na ị zutere nsogbu ọ bụla, ị ga-adabere na ntọala ọmụma nke Mailchimp, nke nwere ike ịbụ igbu oge.

Kedu otu esi ekpebi ma ịchọrọ ịkwalite?
Ịkwesịrị ịtụle ebumnuche azụmahịa gị. Ọ bụrụ na ndepụta email gị pere mpe ma ị na-amalite, atụmatụ efu nwere ike ịka mma. Agbanyeghị, ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ itolite ndị na-ege gị ntị, na-ezipụ ozi-e ugboro ugboro, ma chọọ njirimara akpaaka dị elu karịa, mgbe ahụ nkwalite dị mkpa.

Image

Nhọrọ Mailchimp
Ọ bụrụ na ị chere na Mailchimp dị oke mmachi, enwere nhọrọ ndị ọzọ na ahịa. Dịka ọmụmaatụ, ConvertKit na Brevo (Sendinblue) na-enye atụmatụ efu ma ọ bụ dị ọnụ ala. Atụmatụ ha na ọnụahịa dị iche iche.

Okwu kacha mma maka atụmatụ efu nke Mailchimp
Atụmatụ efu kachasị mma maka ndị na-ede blọgụ n'otu n'otu, obere azụmahịa, ma ọ bụ ndị na-amalite na ahịa email. Ọ na-eje ozi dị ka ikpo okwu mmụta, na-enye gị ohere ịmara onwe gị na usoro ahụ ma kwado echiche gị n'enweghị ego ọ bụla.

Esemokwu n'efu maka imepụta akara mmiri
Mailchimp na-agbakwụnye akara mmiri na-egosi na atụmatụ efu ya. Nke a nwere ike ime ka ozi-e gị yie ihe na-adịghị mma. Maka ụdị ụfọdụ, nke a nwere ike ịbụ nnukwu nchegbu n'ihi na ọ na-adọpụ ndị na-ege gị ntị, na-eme ka ha lekwasị anya na Mailchimp karịa akara gị.

Mmachi akpaaka
Akpaaka bụ isi nke ahịa email. Atụmatụ efu na-enye naanị otu nzọụkwụ akpaaka, dị ka izipu ozi-e nnabata. Nke a zuru ezu maka usoro nnabata dị mfe. Agbanyeghị, ọ bụrụ na ịchọrọ akpaaka dị mgbagwoju anya, dị ka mgbake ụgbọ ahịa na ịre ahịa, ị ga-achọ atụmatụ akwụ ụgwọ.

Mmechi ikpeazụ
Atụmatụ efu nke Mailchimp bụ ebe mmalite dị mma. Ọ na-enye ọrụ dị mkpa dị mkpa iji malite gị. Agbanyeghị, oke ya dị adị ma nwee ike igbochi uto gị n'ọdịnihu. Ịkwesịrị iji nlezianya nyochaa mkpa gị. Ọ bụrụ na azụmahịa gị nwere atụmatụ uto, emecha kwalite ka ọ bụrụ atụmatụ akwụ ụgwọ bụ ihe a na-apụghị izere ezere. Họrọ nke ọma iji mee ka mgbasa ozi ahịa gị dịkwuo irè.
Post Reply